Velkommen til vår nye nettside!

Vi er stolte av å kunne presentere en helt ny opplevelse for våre kunder med en brukervennlig og moderne hjemmeside, og ikke minst med en skreddersydd nettbutikk. Dette vil være en dynamisk side med kontinuerlig oppdatering av nyheter, produkter og faglig innhold. Det vil være fokus på dokumentasjon og tilgjengelighet av dette. I Ventistål streber vi etter å stadig utvikle oss og sammen med våre kunder vil vi kontinuerlig oppdatere våre web-løsninger slik at hjemmesiden stadig blir mer brukervennlig, intuitiv og relevant.

En liten innføring

Vår nye hjemmeside er både en plattform for kompetansebygging, nyheter og e-handel. Ved å klikke på «Alle produkter» til høyre for søkefeltet, finner du en oversikt over våre kategorier og underkategorier. Klikker du deg inn på en kategori eller underkategori vil du se hvilke produkter som er tilgjengelige i nettbutikken i valgt kategori. Vi jobber aktivt med å lansere flere produkter i vår nettbutikk, så finner du ikke produktet du er ute etter, er det stor sjanse for at det blir tilgjengelig om kort tid. Har du spørsmål om produktene, må du gjerne ta kontakt.

Dokumentasjon

Dokumentasjon er viktig, både for oss og våre kunder. I utviklingen av nettsiden står derfor tilgjengelighet og brukervennlighet av dokumentasjon sentralt. Dokumentasjon kan derfor lastes ned på hver produktside der tilgjengelig dokumentasjon foreligger. Vi jobber stadig med å oppdatere og tilføye dokumentasjon.

Artikler

Vi etterstreber å stadig publisere relevante og nyttige artikler om produktnyheter, faglige temaer og relevante saker. De nyeste artiklene vil ligge tilgjengelig på forsiden og vil også være tilgjengelig i menyen og footeren nederst på siden.

Veien videre

Nettsiden er under stadig utvikling og flere produkter og funksjoner vil rulles ut fortløpende. Følg derfor med for spennende oppdateringer!

Har du spørsmål om vår nye nettside, produkter eller løsninger ser vi frem til å høre fra deg!

Bli kunde

Som kunde hos Ventistål har du flere tiår med kompetanse og ekspertise i ryggen. Vi jobber hver dag for å levere gode løsninger som passer deg og dine behov. Vi tilbyr en rekke tjenester som blant annet prosjektering, rådgivning og mye mer. Med lokasjoner over hele landet leverer vi kortreist og effektivt.