Interfil og Ventistål inngår samarbeid

04 februar 2011

Oyvind Vegar -thumbTo av markedslederne innen ventilasjon i Norge, Ventistål AS og Interfil AS, har inngått samarbeid for å yte enda bedre service til proffmarkedet i Norge.

 

Oyvind Vegar -thumbTo av markedslederne innen ventilasjon i Norge, Ventistål AS og Interfil AS, har inngått samarbeid for å yte enda bedre service til proffmarkedet i Norge.

Samarbeidet betyr at Norges ledende ventilasjonsgrossist, Ventistål AS, nå kompletterer sortimentet sitt med filter fra Norges ledende filterprodusent, Interfil AS. Det skal med andre ord bli enda enklere for ventilasjonsentreprenører, servicepersonell og blikkenslagere å få rask tilgang til et komplett produktsortiment – inklusive norskproduserte kvalitetsfiltre. - Det er viktig at hver enkelt kunde har de varene de trenger lett tilgjengelig, og med den nye samarbeidsavtalen på plass vil denne servicen nå bli enda bedre, sier Key Account Manager i Ventistål, Øyvind Skjærseth.


GODE ERFARINGER 
Ventistål sin avdeling i Stavanger har allerede hatt et nært og godt samarbeid med Interfil i noen år. Med denne erfaringen til grunn ønsker partene å utvikle samarbeidet ytterligere. - Vi er trygge på at kundene vil se positivt på dette, og ser nytten av å få tak i filter på sitt lokale lager, sier Skjærseth, som får støtte av daglig leder i Interfil AS, Vegard Ottesen: - Erfaringene i Stavanger er svært positive. Ikke minst for kundene i dette distriktet, som er svært fornøyde med at de har kunnet få tak i kvalitetsfiltre gjennom en så servicebevisst grossist som det Ventistål er, sier Ottesen.


UNIKE 
Både Interfil og Ventistål har svært dyktige medarbeidere med solid bransjeerfaring. Med en unik kompetanse innen ventilasjon, gode logistikkløsninger, og ikke minst markedets største produktbredde, er de to bedriftene sikre på at det nå blir enda lettere for proffmarkedet å velge riktig leverandør. - Vi er to solide firmaer som har vært med omtrent like lenge i gamet. Både Ventistål og Interfil er to solide navn som er godt innarbeidet i markedet, og kjent for kvalitetsprodukter og rask og god service. Ved at Ventistål nå også tilbyr norskproduserte filtre fra Interfil er vi sikre på at begge parter vil styrke sin posisjon i markedet, sier Skjærseth og Ottesen.

Interfil AS har hovedkontor og produksjonslinjer i Skjåk, i tillegg til avdeling i Oslo. Ventistål har 11 avdelinger, fra Kristiansand i sør til Trondheim i nord. De to selskapene omsetter til sammen for over 500 millioner kroner, og har ca 180 ansatte.

 

Februar 2011