Ventistål overtar Mifa

19 oktober 2016

MIFA tmbVentistål overtar Mifa med virkning fra 1. november 2016. Vi vil med dette utvide vårt produktspekter innenfor teknisk isolasjon betydelig, og dermed styrke vår posisjon i markedet. 

MIFA

Mifa markedsfører og selger isolasjonsløsninger til olje, gass, marine, VVS, bygg, anlegg og industri. Sortimentet består av teknisk isolasjon, festemidler, passiv brannsikring og et stort utvalg tilbehør. Selskapet omsetter for ca. 16 MNOK og har lokasjoner på Ulven i Oslo og i Bergen. Mifa er bygget opp og ledes av Stein Pettersen som har lang og omfattende erfaring med hele produktområdet.


Ventistål er den ledende ventilasjons- og blikkenslagergrossisten i Norge, med mer enn 210 ansatte og 18 avdelinger over hele landet. Vi har lenge vært aktør innen teknisk isolasjon til bransjen. Ventistål styrker med dette sin posisjon som en total og komplett grossist innen ventilasjon, isolasjon, tak og fasade, kjøling og varme.


Ventistål overtar Mifa med virkning fra 1. november 2016. Vi vil med dette utvide vårt produktspekter innenfor teknisk isolasjon betydelig, og styrke vår posisjon i markedet.


For mer informasjon, kontakt:
Trond Severinsen
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


MIFA logo
www.mifa.no