VentiZone er lansert

18 januar 2022

Tromsø nye lokaler august 2020

Lansering av VentiZone® – veien mot energieffektive bygg

Ventistål har utviklet og lanserer nå nytt varemerket produkt – VentiZone®. Et spennende produkt hvor vi har mange potensielle brukere over hele Norge.

Kort fortalt er VentiZone® et produkt fra «stand alone» til full integrasjon som gjør bygget både smartere, mer energieffektivt og bærekraftig. I bærekraft legger vi selvsagt det med energisparing, men også at det er et brukervennlig produkt i alle ledd for både installatør, innregulerer og bruker.

Markedet roper

Vi er på full fart inn i en byggenæring som legger tyngde på bærekraft og digitalisering. VentiZone® svarer på markedets rop etter at det skal være enkelt og energibesparende. Dette er med på 100% fleksibilitet og man kan bygge rom akkurat som man vil. Alle programmene ligger i kontrolleren og det kreves ingen ekstra programmering.

VentiZone sjekker inn…

Fortrinnsvis er VentiZone® et høyaktuelt produkt for næringsbygg, hvor vi ser en økende etterspørsel i byer hvor det bygges nye og rehabiliteres over en lav sko. Side om side har vi beveget oss inn mot hoteller, hvor det er bare fantasien som setter begrensninger, sier prosjektleder Lasse Stavdal. VentiZone® kan her skreddersys og snakke med hotellets allerede integrerte systemer. For eksempel integrere mot bookingsystemet hvor hotellgjesten mottar en egen app, og kan både styre temperatur, solskjerming, lys av/på, varme bad, nøkkel for å åpne dør. Altså både for installatør, innregulerer og gjest.

Brukervennlig app

Appen er allerede på plass og har ulike grensesnitt.

Showroom

Før vi har prosjekter «live» har vi rigget et showroom i våre lokaler i Oslo. Vi gleder oss til å presentere dette for våre kunder når restriksjoner slipper opp og vi kan invitere hit til oss.

Oppsummert gir VentiZone®:

  • 100% fleksibilitet
  • Kan bygge rom som vi vil
  • Alle programmer ligger i kontrolleren. Ingen ekstra programmering.
  • Enkelt å integrere med andre systemer.
  • Enkel for installatør, innregulerer og bruker.
  • App-styrt i alle ledd
  • Enkel integrasjon av lysstyring, solskjerming, varme og kjøling

Det ypperste av leverandører

Vi har vært selektive på leverandører som har vært tett på oss under utviklingen av VentiZone. Nå gleder vi oss til å presentere dette ut i markedet.

Lurer du på noe?

For mer informasjon kontakt:

Lasse Stavdal, Avdelingsleder ATD / Prosjektleder VentiZone

Mobil: 951 57 512 //  E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.