Ventistål ARENA-FASADE`21

09 juni 2021

Tromsø nye lokaler august 2020

Det er med stor glede vi vil ønske velkommen til Mulighetenes møteplass - Ventistål ARENA - FASADE`21

 

Mange ser nok tilbake til 2019 som om det var lenge siden. I alle fall er det altfor lenge siden vi har hatt en møteplass for både leverandører og kunder i bransjen. Nå ser vi mulighetene. Derfor kaller vi vårt kommende store arrangement – Ventistål ARENA – FASADE `21 for Mulighetenes møteplass. Den 28. – 29. oktober skjer det!

I 2019 hadde vi to helt adskilte arrangement. Ventiståls FASADE gikk av stabelen på våren og Ventistål ARENA på høsten. Begge i rendyrket Ventistål-regi med stor suksess. Mye takket være rammen som ble dannet av våre gode leverandører, samt alle våre foredragsholdere som perler på en snor.

Det er med den største glede vi nå gjentar suksessen; nå med et enda større arrangement. Vi snakker møteplass, messevandring, faglig påfyll, nye impulser og selve desserten; litt fest og hygge.

Vi inviterer til to spennende dager med fokus på Mulighetens møteplass. Med koronaåret som bakteppe, ser vi at både leverandører og kunder er mer sultne enn noen gang for å skape noe.

Arrangementet holdes i The QUBE på Gardermoen. Her samler vi våre leverandører for å møte arkitekter, rådgivende ingeniører, ventilasjonsentreprenører, ventilasjonsmontører, blikkenslagere, entreprenører for øvrig og byggherrer til årets store bransjetreff, Ventistål ARENA – FASADE `21 Mulighetenes møteplass.

Samme stil, samme kvalitet og samme gnist!

Ikke bare har vi utstillere med sin faglige tyngde. Vi legger opp til et todagers program med et bredt spekter av faglig påfyll gjennom mange interessante foredrag og en hyggelig festmiddag. Vi har igjen en markant profil som konferansier. Hvem ønsker vi ikke å avsløre riktig enda. Og hele messen skal bygges opp med følelsen av at du ikke er på messe men mer i en by som yrer av mennesker og smarte løsninger for en bærekraftig byggenæring og samfunn. Vi håper og tror at alle som deltar vil kjenne på en begeistring og stolthet over å være en del av bransjen. En annerledes utstilling, smaker, lukter, latter.

Om foredragene

Vi har valgt å jobbe for å få til en bredde i foredragsrekken også i år. Både faglig og til inspirasjon, glede og latter. Mange foredragsholdere ligger enda som et ess i ermet. Dette vil legges ut på arrangementets webside fortløpende når vi har programmet mer og mer på plass.

Pakkeløsninger

Det er mulig å kjøpe dagspakke torsdag eller fredag, eller full pakke med overnatting. Det blir festmiddag om kvelden og muligheter for å møtes sosialt i tillegg til det faglige.

Påmelding vil skje via hjemmesiden til arrangementet www.ventistal-arena.no hvor det også er mulig å sjekke fullt program og oppdatert informasjon. Så hold av datoene 28. – 29. oktober 2021.

Presse:

Endelig kommer det en stor messe igjen - Blikkenslagere

Klart for Ventistål ARENA - FASADE - Byggfakta

Ventistål satser med stort arrangement på Gardermoen - bygg.no