Ventistål AS kjøper opp Fläkt Woods AS i Norge

19 august 2015

2015-08-17-13Avtalen omfatter distribusjon av hele Fläkt Woods produktspekter i Norge, med unntak av vifter til industriformål.

Avtalen omfatter distribusjon av hele Fläkt Woods produktspekter i Norge, med unntak av vifter til industriformål. 

Ventistål styrker ved dette oppkjøpet sin markedsposisjon i Norge ytterligere.

 

 
Oppkjøpet er en ytterligere forsterking av samarbeidet mellom Fläkt Woods og oss, da vi lenge har vært en betydelig kunde av Fläkt Woods Group, sier adm.dir. i Ventistål AS, Trond Severinsen.
 
Fläkt Woods vil implementeres i Ventistål AS i løpet av høsten 2015 og legges inn i divisjonen som allerede består av boligventilasjon, kulde- og varmeprodukter samt vifter. Divisjonen blir nå en total tilbyder overfor markedet både på bolig og næringssiden. Divisjonen vil ledes av Øystein Bø.
 
Som en allerede betydelig aktør i VVS-markedet styrkes derved totaliteten i Ventistål, ved at de nå kan tilby et totalt produktspekter innen ventilasjon, nå også på aggregatsiden i større bygg og industrianlegg. Dette betyr igjen at Ventistål tilbyr en unik produktbredde sammen med både kompetanse, service, support og logistikk.
 
For mer informasjon, ta kontakt med divisjonssjef Øystein Bø på tlf 917 03 030, eller epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

2015-08-17-13